Meistä

Seuraa meidän kauneuden ja positiivisen energian tavoittelua. Me toivomme että meidän värikkäät ja kirkkaat korumme tuo hymyjä ja iloa vuoden ympäri. Kaikki alkaa laser tekniikan ja taiteen yhdistelmällä. Meidän tiimillä on 20 vuoden kokemus laser tekniikassa.

Me käytämme laser tekniikkaa värin tuottamiseksi metallimateriaaleille, ei pigmenttien kautta,  mutta erilaisen lämpötilansäätimen kautta ja kompleksin teknologian saamme värin itsestään metallista, niin eri värit pitävät pitkäkestoisen kauneuden.

Tekniikkaan ja hienojen yksityiskohtien perustalla tavoitelemme aloituksen yhdistämään laser tekniikan ja taiteen. Vuonna 2015 teimme ensimmäisen metallisen Kalevala kirjan suomessa. Jälkeenpäin jatkoimme taitojamme käyttämisen  tekemään maailmankuuluisia taideteoksia metalliin kunnianosoituksena artisteille, niinkuin:"The Starry Night", "The Scream", "The Great Wave of Kanagawa" ja niin edespäin.

Bright Day perustettiin 2022, suomessa. Me teemme värikkäitä koruja ja tarvikkeita. Katsomme eteenpäin tekemään yhteistyötä artistien kanssa eri aloilla, niin että voimme tehdä lisää korusarjoja jotka voivat tuoda positiivista elämän energiaa ja arvoja.


Yhteystiedot

info@brightday.fi  Puh. +358 413120831

Lairolantie 3, 24910 Halikko AS, Salo, SUOMI

www.brightday.fi

Taidegalleria - Taideteos värilaserilla

The Starry Night

Apokalypsis

Hyvät Värinät

The Scream

Woman Pulling Up Her Stocking

Kalevala Metal Book

The Great Wave of Kanagawa

Väinämöinen

Cover of Kalevala Metal Book