Bright Dayn ainutlaatuisilla Muumi-riipuksilla harmainkin päivä kirkastuu

Oletko lempeä ja maailmaa syleilevä Muumimamma, kaukokaipuuta poteva Muumipappa, ärhäkkä mutta iloinen Pikku Myy vai hurmaava Niiskuneiti? Bright Dayn uudesta Muumi-riipussarjasta löydät varmasti oman suosikkisi!

Puu luo vahvan yhteyden luontoon

Muumeilla - kuten meillä suomalaisilla yleensäkin - on elävä suhde luontoon ja ympäristöön. Muumilaaksosta lähdetään löytörekille merten taa, ja onpa Muumitalo jopa kerran joutunut kasvien valtaamaksi. Korun puuelementti korostaa tätä yhteyttä luontoon.


Suomessa suuniteltu ja valmistettu

Bright Dayn ainutlaatuisissa Muumi-riipuksissa yhdistyvät puuartesaanitaito ja korkean teknologian lasertekniikka. Koru on valmistettu ja suuniteltu Suomessa. Suunittelijana toimi Hermanni Vuorisalo. Valmistaja Bright Day (salolainen Laser Quality Markings Oy).

Riipukset koostuvat 925 hopeisesta ketjusta, puisesta kehyksestä sekä titaanisesta medaljongista, johon on kaiverettu lasertekniikalla maailmanlaajuisesti tunnetut Muumimamma, Muumipappa, Pikku Myy ja Niiskuneiti. Korun kehys on valmistettu valkotammesta, mikä juurruttaa hopeisen ketjun ja titaanisen medaljongin vahvasti luontoon.

Riipuksen kääntöpuolelle on kaiverrettu kunkin Muumi-hahmon oma mietelause, joka kuvaa hahmon luonteenpiirteiden lisäksi hänen elämänfilosofiaansa.

Uniikki lasermekkaustekniikka mahdollistaa kulutusta kestävän väripinnan sekä tarkat yksityiskohdat

Bright Dayn tuotteet valmistetaan käyttämällä uniikkia värimerkkaustekniikkaa. Pystymme luomaan erilaisiin pintoihin värikkäitä kaiverruksia, joissa on sekä syvyyttä että vaikuttavaa tilan illuusiota, salolaisen Bright Dayn toimitusjohtaja Kim Nivalinna kertoo. -Tämän ansiosta muumeista tutut hahmot piirtyvät esiin tarkasti ja kulutusta kestävästi. Kim ja hänen tiiminsä ovat varmoja, että osa muumien positiivisesta energiasta tarttuu myös korujen kantajiin.

Eihän muumeista voi olla pitämättä! Muumien positiivinen ja hyväksyvä maailmankuva ja valtava elämänilo saa harmaimmankin päivän kirkastumaan.